...     
...     
..     
DE BAL MOET WEER ROLLEN
WALKING & TALKING FOOTBALL
"Je bent zo jong als je jezelf voelt en nooit te oud om te leren." Dat is de basisgedachte van Walking & Talking Football, een voetbalvorm voor senioren die ook weer actief bezig willen zijn. Sport is ook leuke en laagdrempelige manier om andere mensen te leren kennen. Voor mannen die niet meer dromen van de competitie maar wel graag wekelijks een balletje willen trappen is dit een sportieve manier om in contact te zijn met leeftijdsgenoten.
Neem voor meer informatie contact op met Rob Venis : robvenis@gmail.com
DERDE HELFT
Op initiatief van Sportplatform Waddinxveen - Platform Sport, Spel en Bewegen is ASW in 2022 met Walking & Talking Football gestart. Onder leiding van Rob Venis willen ze “voetballiefhebbers op leeftijd” opnieuw naar het voetbalveld lokken. Ze beginnen gezellig met een kop koffie en een praatje en daarna gaan de mannen het veld op voor wat lichte oefeningen en een balletje trappen en eindigen ze met de ‘derde’ helft.
GOEDE VOORNEMENS
Zit je ook vol goede voornemens om in 2023? Maak dan kennis met deze nieuwe sport en begin de week sportief bij ASW. Rob Venis staat iedere maandagochtend om 10 uur klaar voor Walking & Talking Football bij ASW op sportpark De Sniep. Stuur een appje naar 06 - 80 07 50 18 of mail naar robvenis@gmail.com voor meer informatie of om je direct aan te melden.
LEEN VAN STEENSEL VERZORGT 23 JANUARI 2023 GASTTRAINING
Leen van Steensel verzorgt op maandag 23 januari een gasttraining Walking Football bij ASW. “Om alle bankzitters weer op het voetbalveld te zien en iedereen een goede nieuwe start te wensen”, aldus een gastvrije Van Steensel. Geïnteresseerden uit de hele regio kunnen meedoen en ervaren wat deze voetvalvariant is. Want, rennen is verboden, maar de heren die sinds mei vorig jaar wekelijks bij elkaar komen knijpen graag een oogje toe.
Trainer Rob Venis is nieuwsgierig naar de gasttraining en hoopt dat het nieuwe mensen aantrekt die misschien vaker mee willen doen. Rob is in mei 2022 gestart en inmiddels is er een leuk clubje mannen dat wekelijks speelt. Rob: “ Leen is een inspirator op het veld, dat zal ook voor ons zijn. Hij neemt de training ook serieus. Een goede warming-up is belangrijk, en goede buitenkleding hoort daar ook bij. Niet iedereen is even fit, maar het lekker in beweging zijn op een leuke ontspannende manier is het doel. De oefeningen die Leen inbrengt zullen we zeker overnemen. Zo krijgen we meer variatie. Ik zie een uitbreiding van Walking Football in 2023, daarom deze startactie.”
Van Steensel kent Walking Football, is er zelf nog niet aan toe, maar draagt graag bij aan het initiatief. Leen: “ Het samen trainen, liefst met bal in leuke spelvormen, dat maakt het interessant. Ik hoop dat er nieuwe mannen aansluiten en dat mijn training goed wordt ontvangen. De mannen moeten serieus meedoen zodat ze blijven variëren op het veld. De walkingvariant nodigt uit om tactisch te spelen, en met een basisconditie kom je verder dan een bijdehante opmerking. De 3e helft is in het clubhuis van ASW, die is er om ervaringen uit te wisselen.” De 3e helft zal Van Steensel in zijn nieuwe rol bij ASW vaker meemaken. Hij ondersteunt per januari de Waddinxveense voetbalvereniging bij de organisatie en het beheer van het clubhuis. Of er vaker een gasttraining gegeven kan worden, zal blijken.
Heeft u zin om training te krijgen van deze oud International? Meld je dan aan via mail robvenis@gmail.com of bel 06 - 80 07 50 18 en kom maandag 23 januari 2023 tussen 10 uur & 12 uur naar het kunstgras van ASW. Deelname aan deze open training is gratis. Wil je daarna de volgende 13 weken ook aansluiten kost dat € 30. Stel je goede voornemens niet nog langer uit maar kom de 23e een kijkje nemen bij ASW
ONZE PARTNERS