LIEVE BRIEVEN BIEB
LAAT JIJ WAT VAN JE HOREN ?
Wie steek je een hart onder de riem? Iemand met een gebroken hart? Iemand die wat extra motivatie nodig heeft? Of iemand die eenzaam is? Met een lief woordje kan je iemands dag maken! Dus als je toch een kerstkaartje schrijft wil je dan ook een briefje schrijven? Pak dus een pen en papier. Schrijf een Lieve Brief! Vanaf vrijdag 16 december 2022 staat er een “Lieve Brieven Bieb” in het gemeentehuis van Waddinxveen. Wethouder Brigitte Leferink schreef er al een aantal. Het initiatief van https://www.facebook.com/Blijtanken komt tot leven in Waddinxveen! Geef je Lieve Brieven af in het Gemeentehuis en je maakt iemand heel blij met jouw brief. Lees meer over deze actie op www.waddinxveentegeneenzaamheid.nl
LIEVE BRIEVEN BIEB
Wie maak jij blij met een kaartje ? Wie steek je een hart onder de riem? Iemand met een gebroken hart? Iemand die wat extra motivatie nodig heeft? Of iemand die eenzaam is? Met een lief woordje kan je iemands dag maken! Pak pen en papier en schrijf een Lieve Brief! Tijdens De Week Tegen Eenzaamheid staat er een “Lieve Brieven Bieb” in het gemeentehuis van Waddinxveen én in Cultuurhuys De Kroon. Inmiddels druppelen de eerste brieven binnen en we hopen tijdens de komende weken nog meer dorpsgenoten blij te kunnen maken.
DOE JIJ MEE TIJDENS DE WEEK VAN DE LIEVE BRIEFJES
Na “blue monday” volgt dan weer een grauwe dinsdag en zijn er talloze mensen die klein steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kijk tijdens https://weekvandelievebriefjes.nl/ wie jij blij kunt maken met een vriendelijk kaartje. Op het gemeentehuis staat nog steeds onze lieve brievenbus waar jij jouw kaartjes kwijt kunt.