HIP HELPT WADDINXVEEN
BEGIN VANDAAG NOG
Iedereen voelt zich wel eens eenzaam. Zelfs midden in een gezelschap kan je je eenzaam voelen. Eenzaamheid is een gevoel dat niet altijd wordt veroorzaakt door gebrek aan contacten. Het is een pijnlijk gevoel van gemis aan relaties. Er is een verschil tussen alleen zijn en je alleen voelen. Als je je eenzaam voelt, is het belangrijk om daar iets tegen te doen. Je hebt meer mogelijkheden dan je nu misschien denkt.
STOP EENZAAMHEID ZELF
Eind vorig jaar is Hip Helpt een nieuw project gestart tegen de eenzaamheid. Het project "Stop eenzaamheid zelf" is een praktische methode welke is ontwikkeld door Agathos Hulpverlening, Hip Helpt en de Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV).
Carla Kop en Janny Dekkers zijn vorig jaar op verzoek van het bestuur van Hip Helpt gestart om het project hier in Waddinxveen uit te rollen. Carla & Janny: "Andere mensen helpen met hun gevoelens tegen eenzaamheid. Echte aandacht geven, luisteren naar het levensverhaal van de ander. Wij geloven heel erg in deze methode, namelijk eerst samen via een werkboek kijken naar de theorie en dan de praktijk, laagdrempelig met veel aandacht voor de persoon zelf. We zijn dankbaar om onze tijd te kunnen en mogen inzetten voor dit project om andere mensen te helpen die op dit moment in hun leven om welke reden ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken."
MEER WETEN OVER DEZE METHODE ?
Zelf aan de slag of meer weten over deze methode? Kijk dan op stopeenzaamheidzelf.nl voor meer informatie. Je kunt ook contact opnemen met Carla Kop door een mailtje te sturen naar c.kop@hiphelpt.nl of bellen naar 06 - 40000314 Hip Helpt is iedere dinsdagmiddag & donderdagmiddag bereikbaar van 13.30 uur tot 17.30 uur.
Stop de eenzaamheid zelf ! Begin vandaag nog!